מתכוני מריחואנה – מרק קניידלעך רפואי

מתכון נהדר למרק קניידלעך רפואי לחג הפסח:

בעוד שאבקת שום היא לא ממש מסורתית, היא יכולה לשפר את הטעם ולהסתיר חלק מהטעם "הירוק" אבל אתם מוזמנים לוותר עליה. בשלנית יהודיה נהדרת אמרה לי פעם שהסוד לכדורי מצה רכים הוא לא לפתוח את המכסה במהלך תהליך הבישול וזה תמיד עובד!

תשואה: 8 כדורי מצה

מנות: 4

מצרכים:

4 ביצים גדולות

1/3 כוס שמן רווי קנאביס

1/4 כוס מים של מים מוגזים

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור

פטרוזיליה 1 כפית מיובשת, אופציונלי

אבקה שום 2 כפיות , אופציונלי

1 1/8 כוסות קמח מצה

4 כוסות ציר עוף חזק

1 גזר גדול, קלוף ופרוס לפרוסות של בערך חצי ס"מ

1 סלרי, קצוף לחתיכות של בערך חצי ס"מ

בקערה בינונית, ערבבו את הביצים ושמן הקנאביס עם מים או מים מוגזים בעזרת מזלג עד לקבלת התערובת. להוסיף מלח ופלפל, אופציונלי. מערבבים את עיסת המצה באופן יסודי. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר ל-20-30 דקות.

בזמן ההמתנה מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מוסיפים את ציר העוף לסיר גדול נפרד יחד עם הגזר והסלרי. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.

להרטיב את הידיים ולהכין מהתערובת המקוררת 8 כדורים. הכניסו לתוך המים הרותחים המומלחים. הנמיכו את האש לרתיחה בינונית, לכסות ולבשל במשך 30 דקות. אין לפתוח את המכסה !

מניחים 2 כדורי מצה בכל קערה, וממלאים כל אחד עם מרק הירקות. מגישים מייד.

*מינון זה הוא הצעה בלבד. הקפד לקרוא ולהבין את חישוב מינוני הקנאביס במאכלים לפני שתנסה לבשל עם מריחואנה.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

כתיבת תגובה