מאכלי קנאביס: כיצד להכין חמאה או שמן קנאביס

תהליך ההכנה של חמאה ושמן קנאביס טבעי הוא אותו הדבר, ועדיף לעשות אותו באמצעות פרחים, לא עלים או גבעולים משום שככל שהמוצר שבו אתם משתמשים חזק וטוב יותר, כך גם יהיה המוצר הסופי. עדיף לעשות את המיצוי חזק ולדלל אותו אחר כך לפי טעם אישי עם חמאה או שמן רגיל כאשר אתם מכינים את מאכל הקנאביס האהוב עליכם.

ניתן לחלץ קנאביס לכל שמן בישול, אנחנו באופן אישי מעדיפים בשמן קוקוס עקב היתרונות הבריאותיים שלו. בנוסף ,יש לו תכולת שומן גבוהה מה שאומר שהוא נקשר הרבה יותר טוב לקנבינואידים שאתם מעוניין לצרוך.

רוב המתכונים שלנו מציעים שכל מנה תכיל בין 2-3 כפיות של חמאה או שמן. אם אנחנו מתכננים ארוחת ערב "מתקדמת" נשתמש בפחות חמאה בכל אחת מהמנות בכדי לא לעלף את האורחים שלנו.

מרכיבים :

פרחי קנביס מיובשים – אונקיה (28 גרם)
2 כוסות חמאה או שתי כוסות שמן; קוקוס, שמן קנולה ,זית, בוטנים.

ציוד:

סיר גדול
כף עץ
קערה שקופה גדולה או מיכל
גזה
גומייה חוט או סרט הדבקה

הוראות:

שלב 1

מניחים את המריחואנה במעבד מזון או בבלנדר. מטחנת קפה תעבוד גם כן, ככל שאבקת הקנאביס תהיה דקה יותר התהליך יהיה מוצלח יותר.

שלב 2

מניחים סיר גדול על הכיריים ומוסיפים מספיק מים בעומק של בערך 10 עד 12 סנטימטר. הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא שהמריחואנה צריכה להיות גבוהה ב-5-6 סנטימטר מתחתית הסיר בכל עת.

step-2

שלב 3

כאשר המים ברתיחה מלאה מוסיפים את החמאה ומאפשרים לה להתמוסס באופן מלא.

step3

שלב 4

ברגע שהחמאה נמסה, מנמיכים את החום לנמוך ומוסיפים את המריחואנה. התערובת צריכה להתבשל באיטיות על אש נמוכה, לכן תהיו מוכנים להשאיר אותה על הכיריים במשך כ -3 שעות, ולא לאפשר לה לרתוח! הרתיחה מזיקה לקנבינואידים. מערבבים את התערובת בכל רבע שעה.

step4

שלב 5

בתחילת התהליך התערובת תיראה מימית והקנאביס עדיין לא משולב היטב. החמאה תתחיל לשנות את צבעה, ואז התערובת תתחיל להראות כהה ועבה. זה הבדל בולט שכמעט בלתי אפשרי לפספס.

step5

שלב 6

בעוד שחמאת הקאנה מתבשלת, הכינו קערה שתחזיק את המוצר המוגמר. מניחים שכבה כפולה של גזה מעל הקערה. קשרו אותה במקום עם חוט או גומייה. הקפידו להשאיר אותה מעט רפויה בכדי שלא תעשה בלגן גדול כאשר אתם יוצק פנימה את התערובת.

step6

שלב 7

כאשר התערובת סמיכה ומבריקה, סננו את חמאת המריחואנה מעל הקערה, בזהירות כדי שלא תישפך. כאשר הסיר ריק הסירו בזהירות את החוט או הגומייה, הרימו את הגזה מכל ארבעת הצדדים וסחטו את כל החמאה שנותרה. זכרו שהכל חם מאוד, וחשוב להיות זהירים. חלק זה של התהליך גם עשוי להיות קצת מבולגן, אבל שווה את זה!

step7

שלב 8

אפשרו לחמאת הקאנה להתקרר למשך מספר שעות. זה אף פעם לא טוב לשים משהו חם במקרר. מניחים במקרר עד שהחמאה והמים מופרדים. החמאה תעלה לשכבה העליונה ותהפוך למוצקה. THC ומאפיינים אחרים מחוברים כעת לחמאה ואתם כמעט שם.

step8

שלב 9

הריצו סכין מסביב לקצה של הקערה והרימו את החמאה.

step9

שלב 10

מניחים במהופך על משטח העבודה ומגרדים את כל מי הבישול הנותרים. חמאת הקאנה שלכם מוכנה. תהנו!

step10

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

כתיבת תגובה